És un centre de consulta, dirigit per l’optometrista Araceli Garcia Cardona, especialitzat en l’avaluació, la reeducació i l’estimulació visual.

L’objectiu és el d’obtenir el màxim potencial visual necessari en cada persona per realitzar amb satisfacció les seves activitats, siguin laborals o escolars.

Amb aquest interès disposem dels tractaments i mitjans tècnics que garanteixen la millor solució, tant a nivell de prevenció, com en la resolució de problemes visuals i/o problemes de l’aprenentatge.

VISIÓ INTEGRAL LLEIDA

Príncep de Viana, 51-53, 1r-2a – LLeida
Telèfon: 973 23 19 64

VISIÓ INTEGRAL TÀRREGA

Centre Òptic – Plaça del Carme, 2 – Tàrrega
Telèfon: 973 23 19 64

Els ulls només veuen el que la ment està preparada per comprendre

Henri Bergson

Araceli Garcia Cardona

Membre nº 3278 del Col·legi d’Òptics Optometristes
Membre d’ACOTV (Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual)

Des de l’any 1983 fins l’any 1995 exerceixo en el centre d’optometria i adaptació de lents de contacte M. Florit de Barcelona.

Des de 1995, directora clínica del Centre Federòptics de Lleida.

Des de 1998  treballo també pel Servei d’optometria de Gestió de Serveis Sanitaris del Hospital de Santa Maria a Tàrrega.

Des de 1999 prenc la iniciativa de conduir i gestionar el meu propi centre d’optometria a Lleida: VISIÓ INTEGRAL. Consulta també a Tàrrega.

Des de 2004 coordinadora de seminaris en el tractament de la lateralitat, l’atenció i la percepció visual per professionals de l’educació.

• Diplomada en Òptica l’any 1983 i en Òptica-Optometria l’any 1994 per l’Escola Universitària d’Òptica i Optometria de Terrassa – EUOOT de la UPC.

• Curs d’Alta especialització teòric i pràctic de Diagnòstic i Tractament de Disfuncions Visuals, impartit per Dr. Robert Sanet en col·laboració amb Pacific University College of Optometry. Madrid 2007-2008.

• Especialitzada en: Optometria del desenvolupament, optometria pediàtrica, contactologia, orto-queratologia, teràpia visual activa, fototeràpia optomètrica de syntònics i estimulació neuro-auditiva.

(Amb la col·laboració de l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual, ACOTV)

Amb l’objectiu de donar a conèixer tècniques de l’optometria relacionades amb els aprenentatges en els col·legis, coordinem seminaris i tallers per a professionals de l’educació. Elaborant material i recursos pel professorat amb diferents àrees i diferents nivells escolars, principalment en els cursos de P-5, primer i segon de primària, referents a:

“Relació de la Visió i la Psicomotricitat amb la lectura i les matemátiques”

I també amb la finalitat de donar informació sobre temes visuals relacionats amb l’aprenentatge, que neguitegen als pares i educadors, organitzem xerrades informatives a les associacions de mares i pares (AMPA) amb el tema:

“VISIÓ I APRENENTATGE”

Enllaços d’interès

ASSOCIACIÓ CATALANA D’OPTOMETRIA I TERÀPIA VISUAL